dijous, d’abril 10, 2008

The nightwatcher

El sopar de les 17:30 finalment va ser el sopar de les 18:30. Vam picar una mica i beure unes birres a les 17:30, però no va ser fins les 18:30 que vam demanar el plat principal. Vam anar a una mena de bar-restaurant-cerveseria típicament alemany, on fins i tot feien la seva pròpia cervesa! així que vam beure cervesa casolana, era espectacularment bona. Hi havia tres varietats: Weiss (de blat, tèrbola), dünkel (torrada i tèrbola) i pils, que vindria a ser la normal. I els plats eren molt grans, vaig acabar realment tip.









Les fotos són una mica xungues, estan fetes amb el mòbil.

Després de sopar, per allà a les 20:00, vam anar a fer un passeig. Anàvem els 5 del curs i dos alemanys de l'empresa. A l'arribar a la plaça de l'ajuntament, a dalt de les escales hi havia un personatge vestit amb una túnica negra i un barret, amb una llança a la mà i un fanalet amb una espelma a dintre. I va i el tiu ens crida! així que anem cap a ell, i ens fa entrar a l'ajuntament, a la sala on es va signar la fi de la guerra dels 30 anys (que no tinc ni idea de quina guerra és, perdoneu la meva ignorància). Total que ens comença a explicar històries de l'època medieval, històries que van succeïr al poble, que no sé si us he dit el nom: Osnabrück. I ens va portar a fer un tour pel poble, de nit amb els fanalets. Bastant freak, però em va agradar molt. També vam pujar al campanar de l'església, des d'on vaig fer les fotos.



















El rus no va pujar a la torre, el tiu és raro de collons, hauré de fer un post només dedicat a ell, no té pèrdua. Resulta que el tour aquest el va contractar un de l'empresa i mira, va estar realment bé. Després d'això, unes birres més, uns xupitos i cap a casa.