dijous, d’abril 03, 2008

Els espanyols són a tot arreu

Aquesta és la impressió que he tingut avui quan hem anat amb els companys de curs al poble del costat, Osnabrück, per fer alguna cosa: caminar, passejar, comprar...qualsevol cosa excepte quedar-nos en aquest poble del cul del món.


I si en un poble de 160.000 habitants, sense cap mena d'importància en la regió, hi ha com a mínim 3 restaurants i 3 botigues on hi venen o serveixen productes espanyols, això vol dir alguna cosa. Fins i tot he trobat una botiga on hi venen xocolata de cal Simón Coll, de Sant sadurní.




A part d'això, un toro vestit o pintat de torero i el famós restaurant "Casa Manolo", el qual es pot trobar tant a Cuenca o Miranda de Ebro com a Beijing, Osnabrück o Alabama.








Finalment hem passejat una mica, unes quantes fotos i hem sopat en un restaurant alemany, el típic Schnitzel mit Kartoffeln und Salat, i per beure grossBier, en aquest cas Franziskaner. I a sobre he menjat de gorra, ja que ha pagat l'holandès, deu anar sobrat de pasta...la veritat és que paga l'empresa.


I res més, demà un altre dia de formació a l'empresa...iseguiré la setmana vinent. us deixo unes quantes fotos del poble...típic poble alemany.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

cujons que merda de poble !!! Aqui estoy más solo que la una con el ruso y el turco. Meha dicho el ruso que si queriafumar marihuana y yo le he dicho que no tenemos marihuana pero el me ha dicho que de eso se encarga el... sin saber aleman , ni inglés. Mafia Rusa I suposse

Paseu bon cap de semana

mendu ha dit...

vas entrar a fer unes braven kartoffeln a cal manolo? jeje! veig q almenys el curs us deixa temps lliure per anar a voltar una mica!

q vagi be aixo i fins aviat!

Joan ha dit...

el rus aquest té perill!! esta realment fatal, l'haurem de vigilar de prop que en el moment menys pensat ens treu la pipa...