dijous, de novembre 03, 2005

Sobre sopars interculturals


Doncs ja tornem a ésser a la vida normal. Ahir vàrem arribar de la nostra escapada a París, i aquest matí haver d'anar a treballar se m'ha fet una muntanya. Però seny i endavant!
Amb aquest post m'agradaria començar una sèrie d'articles sobre coses curioses i/o remarcables que ens han succeït aquests dies. No és q hagi sigut tota una aventura, però us entretindré una estona.
El primer dia vàrem celebrar un sopar multicultural a casa del Fèlix i de l'Arnau. Quina va ésser la nostra sorpresa quan ens vàrem adonar que no seríem només els que ens pensàvem que seríem, sino que hi va haver una barreja de cultures força interessant: 6 catalans (Fanny, fèlix, eva, arnau, la xicota de l'arnau q ara no recordo com es diu (ho sento), i jo), un japonès del qual tampoc en recordo el nom (òstia, era una mica complicat), dos francesos (el jerómme i la bibiane, q no sé si s'escriu així...) i un noi anomenat nacho q parlava en castellà i per tant no sé si l'haig d'incloure en el grup dels catalans...
El cas és que vàrem sopar unes menges delicioses: pernil del bo, llonganissa, fuet, llom ibèric, truita de patates, pa amb tomàquet, amanida variada i una quiche improvisada q estava de collons. Tot això regat amb uns vinets, alguns més bons que altres, i unes Leffes. El sopar va ser maco. El problema era com entendre'ns. Els francesos parlaven francès i anglès, el japonès només anglès (amb un accent una mica particular), el fèlix, l'arnau i la seva xicota parlàven francès i anglès, el nacho anglès i la fanny, l'eva i jo només anglès. En principi havíem de parlar tots anglès i ja està, però va ésser més complicat del que sembla.
Després uns postres barrejadets: panellets i castanyes de catalunya i unes boletes japoneses, molt bones, unes de color negrós i unes de color verd. No recordo el nom però eren bones. Seguidament, uns mojitos d'estar per casa, uns plats trencats i unes converses d'allò més entretingudes, si arribaves a entendre el que t'estaven explicant.
De tot això, el més interessant va ésser descobrir que els perruquers japonesos treballen tota la setmana i que només fan festa els dimecres.


(els de la foto som, d'esquerra a dreta: eva, jo, fanny, bibiane, japonès, jeromme, nacho, fèlix, arnau i la seva xicota, a qui demano disculpes per haver-li tallat la cara!)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

EHHHHHHHH !!!!!!!!!
K TAL BRUT ?????
AMB UN XIC DE RETARD , ET DESITJO MOLTES FELICITATS XAVAL PER ALS TEUS 24 TAKOS
QUE HA HORES D'ARA JA HO DEUS HAVER CELEBRAT O ESPERO QUE ENCARA O CELEBRIS
JEJEJE .
BE PASSAT'HO BE I DISFRUTA !!!!!!!!

Joan ha dit...

ei nen merci!

mendu ha dit...

Uns petits matisos:

1) la xicota de l'Arnau es diu Rosa, i es valenciana (així q cadascu decideixi l'abast del terme català)
2) que algu parli en castella no vol dir q no sigiu catala. De totes maneres el nacho es nascut a madrit pero podriem dir q es gallec (de lugo)
3) això de dir q el fèlix parlava frances es un dir... i dir q nantrus tb parlavem catala:p
4) els mojitos serien d'estar per casa, pero be q vau repetir! i tb hi via bombay sapphire!!
5) el japo es deia alguna cosa semblant a yoshira (m sembla!)
6) els japos son uns frikis per naturalesa:p
7) plica mes coses del q vau fer lus antres dies!!!!!!!
8) fins viat!!

Joan ha dit...

nen, moltes gràcies pels aclariments, hi havia molta informació poc concisa...