dimarts, de juliol 12, 2005

Sobre la canalla

La canalla és la bomba. Aquests primers dies de cursets a la Llacuna he après moltes coses de la canalla. Primer de tot: són més llestos del que ens pensem! són murris, se les saben totes... A més, a la mínima que poden, s'escaquegen i no fan el que els hi manes... però el millor de tot és la manera de parlar, la manera que tenen de dir les coses...tenen cada sortida que et pixes de riure... estic parlant d'una edat entre 5 i 7 anys...i mola que et recordin d'un any per l'altre i que et saludin...la feina de monitor m'agrada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Et veig malament marrec. Si continuas per aquest cami acabaras com la Raxel, la Mire, la Guime,.... anan a "splays" o com sen digui. ¡OBLIDA ELS NENS! els calers no son tan importants. Cauras al costat fosc, i un cop sentra no es pot sortir, cada cop tagradaran mes i arribara el dia en que et sorprendras pensan que vols un propi, i llavors sera massa tard. Pensa en la Pruna, que me la
tens molt abandonada. VISQUEN ELS GOSSOS

Anònim ha dit...

TITU!!
acabaràs fent joanets i fannietes:p jaja! per cert nen, estàs totlament desaparegut!! ningú sap res de tu!! quin paiu!! vindràs no dissabte al sopar de la Míriam?? ala!